Palvelut.

Teemme liiketoiminnan prosessien kehittämistä, projektin ja palveluiden hallintaa, sovellus- ja teknologiakonsultointia sekä järjestelmien integraatioita. Järjestelmissä olemme keskittyneet SAP:n ja Workday:n ratkaisuihin ja teknologioihin. Vuosien projektikokemus on auttanut meitä omaksumaan monet muutkin sovellukset ja menetelmät, asiakkaan tarpeet huomioiden. Toimialoistakin perin monet ovat ehtineet tulla meille tutuiksi.

Kaikilla toimialoilla kykenemme takuulla kehittämään ratkaisuja seuraavilla osa-alueilla, joissa haluammekin olla maamme paras ja halutuin konsulttitalo:

DATA, ANALYTIIKKA JA RAPORTOINTI

Mahdollisuudet ja työkalut uuteen ajatteluun, kehittämiseen ja toteutukseen

Ota yhteyttä: Sam Holmström +358 40 526 9568

TEKNIIKKA, OHJELMISTOROBOTIIKKA JA INTEGRAATIOT

Onnistuneet järjestelmäintegraatiot uusimpia teknologioita hyödyntäen

Ota yhteyttä: Jukka Saralehto +358 45 652 8782

PROJEKTIJOHTO JA PALVELUIDEN HALLINTA

Sertifioidut, ketterät menetelmät hallitsevat projektipäälliköt ja hankejohtajat

Ota yhteyttä: Alessio Sapora +358 40 529 2463

YDINPROSESSIT JA JATKUVA KEHITTÄMINEN

Talouden, henkilöstöhallinnon, myynnin ja logistiikan asiantuntijat

Ota yhteyttä: Tom Stenvall +358 40 748 8400

 

Kaikki sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@klarigo.fi.

Meitä saa pyytää apuun lyhyelle asiantuntijakeikalle, vaikkapa pohtimaan miten vauhdikas teknologiakehitys vaikuttaa olemassa oleviin henkilöstöhallinta- tai raportointiratkaisuihinne, tai vastaamaan kokonaisvaltaisesti asiakasprojektin suunnittelusta ja määrittelystä aina sen toteutukseen ja käyttöönottoon asti.Tyypillisesti meillä onkin hyvin aktiivinen rooli asiakasorganisaatioissa joko asiakkaan edustajana (projektin suunnittelu, toimittajavalinnat) tai toimittajana (projektinjohto ja toteutuksesta vastaaminen).