Rekry.

Etsimme Taloushallinnon pilviasiantuntijoita Advisor -rooliin (neuvonantaja)

Klarigo on yksi harvoista Workdayn virallisista Advisor -kumppaneista Pohjoismaissa ja nyt tarvitsemme lisävoimia praktiikkamme kasvattamiseen! Etsimme taloushallinnon asiantuntijoita Workday-tiimiimme Kalasatamassa.

Meillä Klarigolla on hyvä meininki, reilut edut sekä matala ja ketterä organisaatio. Olemme täysin kotimainen, itsenäinen konsulttiyritys, ja katsomme rohkeasti tulevaisuuteen ja toivomme, että sinullakin on kykyjä ja haluja siihen. Saat täyden tuen työsi tekemiseen, kattavat koulutusmahdollisuudet ja mielenkiintoisia hankkeita sekä monipuolisen työnkuvan.

Tavoitteenamme on tukea asiakkaitamme muutoshankkeiden läpiviennissä – oli se sitten täysin uuden luomista tai olemassa olevan kehittämistä. Haluamme auttaa asiakkaitamme suunnittelemaan ja rakentamaan toimivia taloushallinnon ratkaisuja ja talousprosesseja.

Olet taloushallinnon ammattilainen, jolla on ymmärrystä taloushallinnon järjestelmistä ja prosesseista. Olet työhistoriasi aikana jo toteuttanut ja kehittänyt niitä sekä sinulla on osaamista Workdaysta tai muusta pilviratkaisusta ja ainakin muutaman vuoden kokemus asiantuntijatyöstä esimerkiksi konsultin roolissa. Olet kiinnostunut myös isosta kuvasta (arkkitehtuuri, integraatiot, analytiikka…) ja haluat kasvattaa asiantuntijuuttasi.

Asiakasprojektien lisäksi osallistut myynnin tukemiseen ja palveluidemme ja toimintamme kehittämiseen.

Lue lisää ja hae!

Tiedustelut 10.06.2019 klo 14-16:30 Marketta Iivari (puh. 040 7300 279) tai sähköpostitse (marketta.iivari@klarigo.fi)