Talous­hallinnon Tulkki

Taloushallinnon Tulkki tuntee monet nykyisistä taloushallinnon järjestelmistä, sekä sen, miten ne toimivat yhdessä. Siksi tulkista on apua niin tarjouspyynnöissä, kilpailutuksissa, koulutuksissa kuin implementaatioissakin.

Etusivu       >       Palvelut

Jos tiedät jossakin olevan vikaa, muttet tiedä tarkasti, missä ja kuinka vakava ongelma on, tulkkimme voi auditoida järjestelmäsi ja laatia listan kehitystoimenpiteistä. Tulkki voi toimia väliaikaisena resurssina tai operatiivisena kiireapuna esimerkiksi taloushallinnon tehtävissä tai järjestelmäintegraation aikana. Monitoimittajaympäristöön tottunut asiantuntijamme voi toimia sekä projektipäällikkönä, että yhtenä projektin resursseista – juuri niin kauan kuin tarve on.


Anna tulkkimme murehtia puolestasi! Raportoinnin kehittäminen, järjestelmän kilpailuttaminen, taloushallinnon erityiskysymykset ja lain vaatimukset kuuluvat kaikki tulkin toimenkuvaan. Meidät kannattaa valita kumppaniksi, koska näemme suuren kuvan, hallitsemme uusimmat trendit, taidamme käytännön ja pysymme silti maanläheisinä. Erityistaitomme on tulkata eri osapuolia ja rakentaa ymmärrystä taloushallinnon erityispiirteistä ja lainalaisuuksista.

Tulkki lyhyesti

Mitä?

Taloushallinnon järjestelmien uudistukset ja järjestelmien kehittäminen, projektinjohto, muutosjohtaminen, ja järjestelmien siirto pilvipalveluiksi.

Miten?

Olemme mestareita johtamaan muutosta ja luomaan selkeää kommunikaatiota organisaatioon. Mahdollistamme sujuvan muutoksen ja meillä on jatkuvasti yleiskuva hallussa. Taidamme eri osastojen välisen tulkkaamisen, ja rakennamme siltoja eri osapuolten välille.

Kenelle?

Asiakkaalle, joka haluaa ammattilaisen helpottamaan taakkaansa. Olemme vahvoja taloushallinnon tuntijoita, ja voimme työskennellä eri rooleissa. Meiltä saat projektipäällikön, joka viestii ja pitää langat käsissä, Master Data -asiantuntijan tai taloushallinnon syväosaajan. Mukaudumme tarpeisiisi ja teemme kaikkemme onnistuneen lopputuloksen eteen. Tarvittaessa tulkki toimii myös ICT-konsulttina tietohallinnossa.

Taloushallinnossa on tunnetusti aina ollut paljon manuaalista työtä. Tyypillisesti on keskitytty vähemmän taloushallinnosta syntyvään lisäarvoon ja oikeaan dataan ja käytetty liikaa aikaa nippelitöihin. Me Klarigolla haluamme auttaa asiakkaitamme pääsemään eroon turhista ja vanhanaikaisista prosesseista. Mielestämme ihmisresursseja kannattaa käyttää enemmän tietojen tulkkaamiseen sekä syvempää osaamista ja ymmärrystä vaativiin tehtäviin. Tahdomme kannustaa asiakkaitamme pysymään tiukasti kiinni digitalisaatiossa. Meitä kiinnostaa jatkuva kehitystyö eli miten organisaatiosta voidaan rakentaa mahdollisimman tehokas ja toimiva taloushallinnon avulla.

Muutos tuo mukanaan uusia tapoja, järjestelmiä ja työtehtäviä. Se voi tuntua pelottavalta ja omien työtehtävien katoaminen saattaa huolestuttaa. Klarigo on asiakkaan tukena muutoksessa. Usein ulkopuolisen toimijan kanssa on helpompaa viedä muutoksia läpi organisaatiossa ja omaksua uusia toimintatapoja. Me Klarigolla olemme ihmisläheisiä ja inhimillisiä ammattilaisia, joilla on rautaista kokemusta ja vuosien tuomaa varmuutta. Autamme organisaatiotasi luovimaan läpi muutoksen ja kulkemaan kohti onnistumisia.

”Me Klarigolla astumme aina niihin saappaisiin, joihin asiakas kaipaa täyttöä. Itselläni on monia rooleja, ja juuri se tekee työstäni mielekkään. Virallisesti vastaan Klarigon taloushallinnon palvelutarjoamasta ja uusien tuotteiden ja palveluiden haltuun ottamisesta. Asiakkaalle näyttäydyn esimerkiksi Microsoft Dynamics 365 asiantuntijana, laskenta- ja raportointijärjestelmien osaajana tai talousprosessien ja niihin liittyvien IT-prosessien ammattilaisena. Jokainen projekti ja roolitus on uniikki.”

Asiantuntijalausunto

Anders von Wendt
Johtava konsultti

Kysyttävää? Ota yhteyttä Tulkki-asiantuntijaamme:

Tom Stenvall
Tiiminvetäjä, Partneri

Uusimmat kirjoituksemme

Voisiko Klarigo olla sinulle sopiva kumppani?

Jos vastaat yhteenkin seuraavista kyllä, sinun kannattaa rohkeasti ottaa yhteyttä meihin.

1.

Etsit sopivan kokoista kumppania. Meillä ei ole Napoleon-syndroomaa, vaan sanomme suoraan, että emme kilpaile isojen kanssa. Vahvuutemme on törkeän kovat osaajat, joiden kanssa on törkeän kivaa tehdä töitä.

2.

Arvostat kokemuksen tuomaa varmuutta. Kun rekrytoimme, emme katso ikävuosia, vaan ihailemme tietotaitoa, kykyä tulla ihmisten kanssa toimeen ja oma-aloitteista asennetta. Kaikki työntekijämme ovat timantinkovia asiantuntijoita, ja sen päälle ihan jäätävän mukavia tyyppejä.

3.

Kumppanin huumorintaju on sinusta tärkeä ominaisuus – vähän niin kuin kahvinkeittotaitokin. Huumorin tasosta ei kuitenkaan ole takuita ja kahvia meistä jokainen keittää oman maun mukaan.

4.

Luottamus ja hyvä työmoraali on kaiken lähtökohta. Olemme avoimia ja rehellisiä. Jos mokaamme, myönnämme sen ja otamme siitä vastuun. Teemme aina kaikkemme, että maaliin mentäisiin kerralla ja kunnolla. Projektit eivät ole meille liian pieniä tai liian isoja. Ne ovat kaikki uniikkeja haasteita, joita lähdemme uteliaina kampittamaan.

5.

Haluat arvomaailmojen kohtaavan. Mielestäsi itsekehu, sooloilu, pönöttäminen tai minkäänlainen esittäminen ja harhaanjohtaminen ei ole kaunista. Inhimillisyys, keskinäinen kunnioitus, ja yhteisen hyvinvoinnin puolesta taistelu sen sijaan on.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Marketta Iivari

Jenni Khadr