Analytiikan Avaaja

Analytiikan Avaajat kesyttävät vellovan tiedon valtameren

Etusivu       >       Palvelut

Ihmiset rakastavat nykyisin dataa. Monella on kädessään älykello, joka tuottaa tietoa unesta, palautumisesta ja fyysisistä suorituksista. Syntyneestä datasta ei kuitenkaan ole hyötyä, jos sitä ei seurata oikeaoppisesti.

Klarigo suunnittelee ja toteuttaa ratkaisuja, jotka koostuvat datan mallinnuksesta, datan integraatioista, tietovarastoinnista ja pilvipohjaisista dataputkista. Erityistä lisäarvoa tuomme riippumattomuudellamme: tarkastelemme eri järjestelmiä objektiivisesti, ja päämääränämme on paras mahdollinen ratkaisu asiakkaalle.

Avaaja lyhyesti

Mitä?

Analytiikan ja raportoinnin asiantuntijapalveluita päivittäiseen tekemiseen ja projekteihin.

Miten?

Klarigon asiantuntijat istuvat kanssasi alas, ja selvittävät, miten he voisivat parhaiten auttaa juuri sinun organisaatiotasi. Meidän kanssamme syntyy tuloksia, mutta ei naama irvessä. Kanssamme on kuulemma harvinaisen mukavaa tehdä töitä.

Kenelle?

Organisaatiolle, joka haluaa saada tuottamastaan tiedosta kaiken mahdollisen hyödyn ja arvon irti. Kun tietoa tuntuu olevan liikaa, liian monessa paikassa tai sitä pitäisi siirtää paikasta toiseen.

Tietoa on usein liikaa ja liian monessa paikassa

Älykello ja sen tuottama data on kuin pieni planktonhiukkanen verrattuna vaikkapa 10 000:n työntekijän organisaation tiedon valtamereen. Ongelma on usein siinä, että tietoa on liikaa, sitä on tuhannessa eri paikassa, ja kellään ei ole aikaa tehdä sillä mitään. Tietoa kerätään, muttei ihan tiedetä miksi. Ja mikä pahinta: tiedolla tiedetään olevan paljonkin arvoa, muttei tiedetä, miten sitä voitaisiin hyödyntää liiketoiminnassa.

Mitä hyötyä palveluistamme on liiketoiminnallesi?

Avaajamme ovat erittäin taitavia yhdistelemään tiedonmuruja eri paikoista, löytämään syy-seuraussuhteita sekä varastoimaan ja siirtämään dataa järjestelmällisesti. Aherruksemme lopputuloksena sinä ymmärrät organisaatiotasi ja liiketoimintaasi paremmin.

Selvitämme nykyisten analytiikkatyökalujesi arkkitehtuurin, niiden toiminnallisuudet ja miten hyvin ne vastaavat liiketoiminnan nykyvaatimuksia. Tarjoamme ymmärrettävän tilannekuvan ja selkeän suunnan kehittämiselle. Tunnemme erinomaisesti eri ratkaisujen tarjoamat mahdollisuudet, ja pystymme ajamaan oikeasti etuasi. Tuomme myös kokemukseen pohjautuvaa lisäarvoa esimerkiksi raportointi- tai analytiikkajärjestelmien kilpailutuksia varten.

Sinulla on ehkä tarve ja tahtotila jo olemassa, mutta ei aikaa tai resursseja toteutukselle. Meidän missiomme on auttaa tuottamaan haluamasi tieto valitsemallasi järjestelmällä oikeassa muodossa ja oikeaan paikkaan.

Tehtyäsi kanssamme töitä, voit lopulta vain todeta, että tietäjät tietää.

Anna Analytiikan Avaajien auttaa

Istumme kanssasi alas, ja autamme selvittämään organisaatiosi tarpeet. Me emme mene lukkoon haasteiden edessä. Yhdessä voimme luoda tiedosta arvoa organisaatiollesi. Avaajamme ovat mestareita muotoilemaan datasta helposti ymmärrettäviä visuaalisia kokonaisuuksia ja erottamaan epäolennaisesta olennaisen. Tietomassoihin on usein kätkettynä kultahippusia, ja avaajamme ovat erikoistuneita kaivamaan juuri ne tärkeimmät tietojyväset esiin. Anna meidän auttaa, kun haluat kehittää raportointiasi.

”Mallinnan erinäköistä tietoa eri lähteistä helposti ymmärrettävään muotoon, jotta tiedosta saadaan tehtyä hyödyllisiä johtopäätöksiä. Tiedon jalostamisessa käytetään erilaisia keinoja, kuten visuaalisuutta. Enimmäkseen käsiteltävä data koskee asiakkaan taloutta, myyntiä, ostoa, logistiikkaa tai henkilöstöhallintoa. Tärkeintä on tehdä asiakkaalle mahdollisimman toimivia ratkaisuja ja auttaa asiakasta kommunikoinnissa.”

Asiantuntijalausunto

Jussi Joki
Johtava konsultti

Kysyttävää? Ota yhteyttä Avaaja-asiantuntijaamme:

Alessio Sapora
Tiiminvetäjä, Osakas

Uusimmat kirjoituksemme

Voisiko Klarigo olla sinulle sopiva kumppani?

Jos vastaat yhteenkin seuraavista kyllä, sinun kannattaa rohkeasti ottaa yhteyttä meihin.

1.

Etsit sopivan kokoista kumppania. Meillä ei ole Napoleon-syndroomaa, vaan sanomme suoraan, että emme kilpaile isojen kanssa. Vahvuutemme on törkeän kovat osaajat, joiden kanssa on törkeän kivaa tehdä töitä.

2.

Arvostat kokemuksen tuomaa varmuutta. Kun rekrytoimme, emme katso ikävuosia, vaan ihailemme tietotaitoa, kykyä tulla ihmisten kanssa toimeen ja oma-aloitteista asennetta. Kaikki työntekijämme ovat timantinkovia asiantuntijoita, ja sen päälle ihan jäätävän mukavia tyyppejä.

3.

Kumppanin huumorintaju on sinusta tärkeä ominaisuus – vähän niin kuin kahvinkeittotaitokin. Huumorin tasosta ei kuitenkaan ole takuita ja kahvia meistä jokainen keittää oman maun mukaan.

4.

Luottamus ja hyvä työmoraali on kaiken lähtökohta. Olemme avoimia ja rehellisiä. Jos mokaamme, myönnämme sen ja otamme siitä vastuun. Teemme aina kaikkemme, että maaliin mentäisiin kerralla ja kunnolla. Projektit eivät ole meille liian pieniä tai liian isoja. Ne ovat kaikki uniikkeja haasteita, joita lähdemme uteliaina kampittamaan.

5.

Haluat arvomaailmojen kohtaavan. Mielestäsi itsekehu, sooloilu, pönöttäminen tai minkäänlainen esittäminen ja harhaanjohtaminen ei ole kaunista. Inhimillisyys, keskinäinen kunnioitus, ja yhteisen hyvinvoinnin puolesta taistelu sen sijaan on.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Marketta Iivari

Jenni Khadr