Kumppanit

Etusivu       >       Meistä

Me Klarigolla toimimme aina itsenäisesti ja riippumattomasti. Meillä on laaja kumppaniverkosto, jotta voimme auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja olemme kärryillä uusimmista tuulista markkinoilla. Tärkeintä on löytää asiakkaalle parhaiten sopiva ratkaisu.

Ajantasaiset, mieluiten pilvipohjaiset henkilöstöhallinnon ja taloushallinnon järjestelmät ovat tarpeen organisaation jokapäiväisen toiminnan sujuvoittamiseksi – ja parhaimmillaan liiketoiminnan tehostamiseksi. Valitsemme markkinoilta organisaatiollesi parhaiten sopivimman, nykyaikaisen järjestelmän.

Henkilöstöhallinnon osalta SAP SuccessFactorsja Workday ovat yleisimmin käytetyt, mutta teemme valinnan objektiivisesti, yrityksen tarpeet huomioiden. Nämä järjestelmät ovat varsin järeitä, yli 1000hengen yrityksille sopivia. SAP SuccessFactorsin tai Workdayn tasoiset henkilöstöhallintojärjestelmät ovat paljon enemmän kuin tietovarastoja; ne auttavat henkilöstön tavoitteiden asetannassa, kehityskeskusteluissa, ja niihin voi sisällyttää koulutuskokonaisuuksia ja palkitsemismalleja.

Taloushallinnon järjestelmissä SAP on yksi yleisimmistä järjestelmistä. Olemmekin SAP:n virallinen hopeapartneri, mutta valitsemme järjestelmän aina asiakkaan tarpeen mukaan. Klarigo on myös pohjoismaiden ainoa SAP Recognized Expertise in Data Warehousing -kumppani. Saatkin kauttamme ratkaisut niin tietojen varastointiin ja BI:hin sekä analytiikkaan ja raportointiin. Olemme mm. Snowflake (pilvitietovarasto), Matillion (ETL),Tableau (BI) ja Microsoft Power BI -kumppani.Kysy rohkeasti lisää, löydämme varmasi yhdessä sinulle parhaan järjestelmäratkaisun!

Yhteistyö­kumppanimme

Klarigo Oy on virallinen Workday Advisory Services Partner ja SAP:n virallinen hopeapartneri. Uusin yhteistyömme on alkanut SAP Concur Matka-ja kululaskujärjestelmän parissa.

Lisäksi olemme Snowflake (pilvitietovarasto) ja Matillion (ETL) -kumppani. Tableau– ja Microsoft Power BI -osaamisen ansiosta pystymme tarjoamaan kattavia kokonaisratkaisuja asiakkaillemme. Klarigo Oy on myös Data Extraction -asiantuntija Theobald Software:n kumppani Suomessa.

Yhteydenotot kumppanuus- ja yhteistyöasioissa: