Klarigo Oy.

Klarigo Oy on kotimainen, vuonna 2003 perustettu yritysjärjestelmien ja liiketoimintaprosessien kehittämisen asiantuntijayritys, jonka intohimona ovat erityisesti analytiikka, teknologia, pilviratkaisut ja niiden integroiminen. Toimintamme perustuu onnistuneille ja toimiville asiakasprojekteille, jotka valmistuvat kokemukseen perustuvin ketterin menetelmin. Klarigo Oy kuuluu AA-luottoluokkaan.

Klarigo Oy on SAP:n virallinen hopeapartneri ja pohjoismaiden ainoa SAP Recognized Expertise in Data Warehousing -kumppani. Klarigo Oy on myös virallinen Workday Advisory Services Partner. Lisäksi olemme Data Extraction -asiantuntija Theobald Software:n kumppani Suomessa.

Muutamat asiakkaistamme ovat halunneet kertoa millaista työskentely on kanssamme:

”Klarigon kanssa yhteistyö on aina joustavaa ja konsultit ovat todella sitoutuneita sekä ammattitaitoisia. Asiakkaana koen yhteistyön helpoksi ja mukavaksi.”

LAURI HAATAJA
Business Controller, Timber operations
METSÄ WOOD

”Yhteistyö on sujuvaa ja konsultteihin voi luottaa.”

SUVI ÖRN
Senior Manager
YIT

”Klarigo aina ajattelee asiakkaan parasta ja näin ollen miettii myös yli määritetyn toimeksiannon, haastaen asiakkaan toimintamallin tehokkuuden.”

BERNDT GRIPENBERG
Project Manager
Sanoma Media Finland

Meillä asiakastyytyväisyys ei ole vain tavoiteltava asia, vaan se on Klarigon olemassaolon syy. Siksi olemme päättäneet pysyä täysin riippumattomana.

Kolme syytä valita Klarigo:

  • Osaamme asiamme: Käytämme kouluttautumiseen enemmän resursseja kuin kilpailijamme.
  • Olemme riippumaton: Meidän kainaloissa ei ketunhännät heilu.
  • Olemme yhteistyökykyisiä: Monitoimittajaympäristö on työpaikkamme.