Niin mikä klarigo?.

Klarigo Oy on kotimainen, vuonna 2003 perustettu yritysjärjestelmien kehittämisen asiantuntijayritys, jonka intohimona ovat erityisesti analytiikka, teknologia, pilviratkaisut ja niiden integroiminen.

Toimintamme perustuu onnistuneille ja toimiville asiakasprojekteille, jotka valmistuvat kokemukseen perustuvin ketterin menetelmin. Meillä asiakastyytyväisyys ei ole vain tavoiteltava asia, vaan se on Klarigon olemassaolon syy. Siksi olemme päättäneet pysyä täysin riippumattomana.

TOIMINTATAPAMME.

Kokemuksemme ja näkemyksemme mukaan pilveen ei voi vain hypätä, vaan sinne on kuljettava askel kerrallaan. Siksi emme lupaa helppoa ja nopeaa, vaan näytämme asiakkaillemme tien tulevaisuuteen ja kuljemme sen yhdessä heidän kanssaan.

Asiakkaamme hyötyvät toimintatavastamme

Icon: Note

Vähemmän virheitä

Lähdemme aina liikkeelle asiakkaamme nykytilanteesta ja tavoitteista. Sen jälkeen laadimme turvallisen matkasuunnitelman pilveen.

Icon: Dollar

Pienemmät kustannukset

Toimimme vanhaa kunnioittaen ja uutta luoden, jolloin uudet ohjelmistohankinnat tehdään vain tarpeeseen, ei varmuuden vuoksi.

Icon: Timeglass

Nopeammin käytössä

Edelliset mahdollistavat vaiheittaisen käyttöönoton, jolloin muutos näkyy nopeasti myös käyttäjille.

ARVOMME.

iso kuva gif

MIKSI KLARIGO?

Mikä kokemuksemme, näkemyksemme sekä ainutlaatuisen toimintatapamme lisäksi erottaa meidän muista ammattitaitoisista konsulttitaloista? Miten varmistamme, että olemme maamme paras ja halutuin yritysjärjestelmien asiantuntijakumppani?

Kolme syytä valita Klarigo

Icon: Lecturer

Osaamme asiamme

Käytämme kouluttautumiseen enemmän resursseja kuin kilpailijamme.

Icon: Handshake

Olemme riippumaton

Meidän kainaloissa ei ketunhännät heilu.

Icon: Connect

Olemme yhteistyökykyisiä

Monitoimittajaympäristö on työpaikkamme.