MITÄ MEILTÄ SAA.

Klarigon palvelu perustuu toimiviin ratkaisuihin ja tehokkaisiin menetelmiin. Meidän kilometreillämme ei muunlaisista kehtaa edes puhua. Toimialoistakin perin monet ovat ehtineet tulla meille tutuiksi. Kaikissa niistä kykenemme takuulla kehittämään näitä osa-alueita:

· Raportointi ja analytiikka

· Taloushallinto
· Henkilöstöhallinto

· Logistiikka, jossa myynti olennaisena osana pakettia

”Ilman historian ymmärtämistä ei voi ymmärtää nykypäivää.” Fiksusti ajateltu siltä, joka tuon alun perin ajatteli. Me Klarigolla muistelemme myös menneitä. Ei siksi, että menneisyys antaisi vastauksia, mutta kokemus auttaa kysymään oikeita kysymyksiä tulevaisuudesta. Olipa kyse sitten uusista teknologioista, prosesseista tai datan analysoinnista, nykyhetki tuppaa olemaan perin lyhyt aika. Ei pidä hötkyillä. Pitää miettiä. Mietittäisiinkö yhdessä?

Lue lisää Klarigon palveluista

MITÄ TEEMME.

Kaikilla klarigolaisilla on monen vuoden kokemus usean eri asiakkaan kanssa työskentelystä. Se, että henkilöstömme on ollut mukana pääosin onnistuneissa projekteissa, on kaiken tekemisemme perusta. Virheitäkin tulee, mutta ei samaa virhettä kahta kertaa. Joukossa viisaus tiivistyy: pari klarigolaista projektissa nostaa onnistumisen todennäköisyyttä merkittävästi.

Päivittäin teemme liiketoiminnan kehittämistä, hanke- ja projektinhallintaa sekä sovellus- ja teknologiakonsultointia (myös tietysti integraatioita). Järjestelmissä olemme keskittyneet erityisesti SAP:n ratkaisuihin ja teknologioihin, mutta tarvittaessa toki taivumme muuhunkin. Kertoisimme tässä mieluusti, millaisia menestystarinoita olemme saaneet aikaan, mutta kunnioitamme suuresti asiakkaittemme luottamusta, emmekä kerro heidän nimiään julkisesti. Olethan meihin yhteydessä, niin voimme valottaa salaisuuden verhoa, asiakkaan luvan kanssa.

Ota yhteyttä Klarigoon

TULE, TULE TÄNNE!.

Etsimme ihmisiä, joilla on mielellään paljon, tai vähintään reilusti kokemusta jostakin osaamisalueestamme. Kokemus saa olla mielellään onnistumisista, mutta kokemusta ne ovat epäonnistumisetkin - joskus erittäin arvokasta sellaista. Pääasia, että tiedät, miten onnistumiset saadaan aikaan.

Jos olet lisäksi kiinnostunut uuden teknologian SAP-hankkeista vaikkapa projektipäällikkönä tai asiantuntijana kotimaassa tai kansainvälisissä projekteissamme, lupaathan ottaa yhteyttä Markettaan! Me kuulisimme mielellämme kokemuksesi syvää rintaääntä ihan naamatusten.

Lue lisää Klarigosta työpaikkana

.