Miksi ERP menee pilveen.

Vuonna 2025 kaikki IT-ympäristöt, -ohjelmistot ja -sovellukset sijaitsevat pilvessä. Myös me Klarigossa uskomme pilveen. Haluamme olla maamme paras ja halutuin pilviratkaisuja hyödyntävien toiminnanohjausjärjestelmien asiantuntijayritys.

Miksi toiminnanohjausjärjestelmät siirtyvät pilveen?

Olemme vasta matkan alussa.

ERP-järjestelmien analoginen aika päättyi vuosikymmenen alussa ja alkoi matka kohti virtuaalista tulevaisuutta, pilveä. Vuonna 2015 yritykset ovat kuitenkin vasta matkansa alussa. Matka kahden maailman välillä on aina haastavaa. Vanhan ja uuden pitää kohdata ja toimia yhdessä. Matkanteko ei saa hidastua, eikä yritysten liiketoiminta saa häiriintyä kun kohtaamme haasteita. Siksi matkaa on tehtävä vanhaa kunnioittaen, mutta uutta luoden.

KLARIGO.

Yritysjärjestelmien kehittämisen asiantuntijayritys, jonka intohimona on yritysten HR-, talous- ja analytiikkatoimintojen pilviratkaisut. Olemme SAP-asiantuntija ja -ratkaisukumppani. Lue lisää Klarigosta.

IMG_4283-2

Uutinen #1.

Posted in - uutiset
on huhtikuu 28th, 2015
0 Comments

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien. Mauris varius diam vitae arcu. Sed arcu lectus auctor vitae, consectetuer et venenatis …

Read more

.